Вие се намирате тук: За нас
women at the desk

За компанията

„Гемиус” е най-голямата агенция за онлайн изследвания в Централна и Източна Европа. Още със създаването си през 1999 г. компанията се посвещава на проучване на интернет пазарите. Насочвайки дейностите си към постигане на максимална надеждност, качество и прецизност, тя успява за по-малко от 5 години да се превърне в най-голямата агенция за онлайн маркетингови изследвания в Централна и Източна Европа.

„Гемиус” предлага широк набор интернет изследвания на клиентите си - известни търговски марки от цяла Европа. Предоставя данни за поведението на интернет потребителите (gemiusTraffic), за профила на интернет аудиторията (gemiusProfile) или за ефективността на онлайн рекламни кампании (gemiusEffect). Продуктът gemiusAudience представлява рекламната онлайн валута в цяла Централна и Източна Европа, където „Гемиус” – чрез съвместна работа с браншови организации и други участници на пазара – предоставя точно и качествено измерване на онлайн аудиториите за целите на медийните планьори, купувачите и продавачите.

Целта ни е да предоставим на клиентите си не само статистика, а цялостни познания, като така им помагаме максимално да възвърнат инвестициите си в онлайн маркетинговия канал.

esomar

Вниманието ни е насочено към висококачествени и етични изследвания. Стриктно се придържаме към морално-етичния кодекс, разработен от ESOMAR.

Компанията демонстрира гъвкавост в целия процес на изследвания – както при проектирането, така и при извършването им. Клиентите на „Гемиус” винаги могат да разчитат на съдействието на опитни специалисти.