Вие се намирате тук: Новини -> Архиви

Gemius подкрепя Дигиталния Фестивал за Централна и Източна Европа (ICEE Fest), който ще се проведе в Румъния

2013-05-16

През юни тази година някои от най-иновативните специалисти и предприемачи  в сферата на дигиталния и онлайн маркетинг от цял свят ще пътуват до Букурещ, за да излезнат на сцената в ICEEfest - Interactive Central and Eastern Europe Festival. Това е най-голямото онлайн маркетинг събитие в Румъния. Gemius подкрепя това събитие.

Организирано от Тинк диджитал на 6-ти и 7-ми юни, ICEEfest се очаква да събере повече от 2000 маркетолози, представители на рекламни агенции и онлайн медийни ентусиасти от цяла Европа. Над 30 основни лектори ще представят по-задълбочен анализ и ще споделят съвети и успешни  практики  в областите: Дигитално творчество, Визуални и социални медии, Мобилна реклама,  Дигитален Пъблишинг, Електронна търговия, Performance маргетинг и Маркетинг на игри.  Нещо повече, фестивалът ще предложи на делегатите шанс да присъстват на серия от семинари, лекции  и множество други дейности, като например наградите на IAB - MIXX,  Viral Night Movie и конкурс за разработчиците на мобилни приложения.

Сред вече потвърдилите говорители са високопоставени представители на Facebook, Microsoft, Google и Yahoo!,  двама  председатели на жури от миналогодишния творчески фестивал в Кан,  един от 25-те най-креативни хора в рекламата", изпълнителният директор на агенцията спечелила  наградата за дигитална кампания на годината за Великобритания, регионалният ръководител на медийната агенция спечелила наградата за Глобална Агенция според AdWeek, авторът на най-продаваната книга за мобилен маркетинг и водещ издател на безплатни MMO игри в западното полукълбо.

Gemius също подкрепя събитието, ето защо представители на компанията ще изнесат презентация по време на конференциите и семинарите. Може да намерите и нашият представителен щанд на място на фестивала. 

Обратно към списъка