Вие се намирате тук: Новини -> Архиви

Проследете сръбските интернет пазарни тенденции чрез новата услуга на GemiusRanking

2013-07-23

Gemius - глобална компания и избop №1 при предоставяне на консултантски услуги и експертен опит за дигиталния свят в EMEA (Европа, Близкия изток и Африка), представи първите седмични резултати за сръбския пазар на база gemiusTraffic проучване. Проучването включва класации на браузъри, търсачки, операционни системи, мобилни устройства и онлайн предпочитания на потребителите, по отношение на техническите параметри на инструментите, които използват да сърфират в Интернет (резолюция на екрана, дълбочина на цвета, или Flash версия).


Ranking.rs е 18-ият уебсайт от проекта gemiusRanking, лансиран от Gemius. Проектът е сбор от уебсайтове, предоставящи данни за  интернет трафика на сайтове, измервани от Gemius. Освен в Сърбия, такива измервания се провеждат още в Беларус, България, Хърватия, Чешката република, Дания, Естония, Унгария, Латвия, Литва, Молдова, Полша, Русия, Словакия , Словения, Турция, Украйна, както и в MENA региона.


Gemius вярва, че стартирането на новата gemiusRanking  услуга ще допринесе за по-нататъшното развитие на онлайн индустрията в Централна и Източна Европа. Надяваме се, че този вид данни ще бъдат полезни и интересни за всички участници в сектора - от рекламодатели и агенции до пъблишъри.
Каним Ви сърдечно да посетите сръбския gemiusRanking уебсайт!

Обратно към списъка