Вие се намирате тук: Новини -> Архиви

Ад сървър (Ad server) за малки и средни предприятия

2013-11-08

Модерен интерфейс, солидни механизми за доставка и напреднали рекламни формати – Гемиус разработва нов adserver за издателите. Това е добра новина за компании, които разширяват своя онлайн бизнес и имат за цел да го реализират с реклами.

Създаване и стартиране на рекламна кампания в рамките на една минута. Това е възможно с AdOcean Light, по-достъпната версия на AdOcean adserver на Гемиус. Новата технология позволява на потребителите да харчат по-малко за поддръжка на системата, предлага разширени функции на една ръка разстояние, но все пак достатъчни, за да опростят нещата.

- Ние идентифицирахме увеличаване броя на установени и стартиращи предприятия, които навлизат в онлайн пазара. Опростената версия на АdOcean е разработена именно в подкрепа на тези предприятия за разширяването на бизнеса им – обяснява Toms Panders, International Publishers Segment Manager в Гемиус. – Операциите на пазара и тенденциите в онлайн рекламата са достигнали толкова високо ниво, което е трудно постижимо без подкрепа на специалисти. AdOcean Light позволява на играчите на този сегмент да станат по-конкурентноспособни и актуални – добавя Panders.

Каква функционалност има AdOcean? На първо място позволява планиране на кампании въз основа на показатели като брой импресии, кликвания, потребители, банер разширения и дори действия, в последством импресии (post view action). Нещо повече, той има способността да предскаже дали кампанията ще постигне целта си в рамките на определен срок. Новата система осигурява повишаване ефективността на кампанията. AdOcean Light дава достъп до широка галерия на богати медийни шаблони, които се обновяват в съответствие с най-новите тенденции на пазара.

От 2004год. AdOcean се използва от водещите издатели в региона ЕМЕА и от широка гама международно разпознаваеми марки като Bonnier, Schibsted, Sanoma, Axel Springer Ringier, като това са само малка част от тях. В момента AdOcean обслужва повече от 40 милиарда рекламни единици на месец. За повече информация, моля посетете: www.gemius.com

--

Бележки от редакторите

 

Гемиус е бизнес консултантска компания, предоставяща данни, решения и препоръки в областта на онлайн управлението на рекламни кампании, като засяга уебсайт мониторинга и анализ на профила на интернет потребителите. Информацията, предоставена от компанията, се основава на ежедневния маркетинг и дейностите на електронната търговия на близо две хиляди компании от автомобилната индустрия, финансите, фармацевтични, телекомуникационни, търговски и бързооборотни стоки и ИТ индустрии, водещи рекламни агенции и рекламни мрежи, медийни къщи, както и от издатели и рекламодатели от цял свят.

 

Гемиус работи на 30 пазара в Европа, Близкия Изток и Африка. Със своите местни офиси в повечето държави, компанията си сътрудничи с браншовите организации, посветени на глобалното, както и на местното развитие на интернет пазара.

 

Гемиус изпълнява своите проучвания, базирайки се на своя собствена методология и технологична инфраструктура. В компанията работят около 300 експерти, включително ИТ специалисти, математици, социолози и психолози. Месечно се анализират 300 милиарда събития, настъпващи при виртуала реалност, например имперсии и кликвания, направени от интернет потребителите. Проучванията на компанията са извършени при стриктно спазване на ICC/ESOMAR интернационален код на поведение. Гемиус е основа през 1999година. За повече информация: www.gemius.bg

 

Обратно към списъка