gemiusAudience – идея на изследването и оферта

Независимо дали работите за рекламна агенция, в маркетинговия отдел на някоя компания или имате свой собствен бизнес, нашата оферта е предназначена именно за Вас. Благодарение на изследванията на „Гемиус” ще получите достоверни и професионални данни. Съвременните ни решения дават възможност за оптимизация на дейностите, свързани с е-бизнеса на компаниите и служат за основа на разработването на онлайн маркетингови стратегии.  

Финансиране на изследването

  • Цена на проучването. Това обикновено е един от първите въпроси, когато „Гемиус” стъпи на нов пазар, а отговорът може значително да варира. Общата цена обаче зависи от решенията, които са намерени по всички споменати вече въпроси. От гледна точка на стратегията, „Гемиус” се стреми да предложи възможно най-ниска цена на услугите си за измерване на аудитории. Днес те представляват едва 30% от приходите на компанията, което означава, че „Гемиус” може да си позволи да ги предлага на ниска цена на пазарите, които обслужва.
  • Кой плаща. Този въпрос варира за различните пазари. „Гемиус” не пести енергия да работи заедно с всички играчи на пазара, за да намери оптимално решение на този съществен въпрос. Обикновено самият пазар дава отговора. В миналото обаче е имало случаи, когато „Гемиус” консултира как да се разпределят разходите справедливо.  

Сваляне на оферта за изследването gemiusAudience  

Подходът ни към всеки клиент е индивидуален. Офертата ни е адаптирана към конкретните потребности и очаквания на нашите партньори. Експертите ни са на разположение през целия етап на подготовка и провеждане на изследването. 

 Допълнителна информация за офертата ни можете да получите от contact@gemius.bg.