Вие се намирате тук: Изследвания -> gemiusTraffic

Какво е gemiusTraffic

Изследването gemiusTraffic е водеща услуга в уеб анализирането в Източна Европа. То представлява инструмент, създаден с цел анализ на начина, по който интернет потребителите използват Вашия уеб сайт.

Изследването предоставя на компании от всякакъв калибър данни за ползването на техния сайт, помагайки им да оптимизират своя онлайн маркетинг. То помага да идентифицирате потенциални нови клиенти и да разберете каква информация обикновено търсят потенциалните клиенти. Помага също така да подобрите ефективността на бизнес дейностите си.

В момента gemiusTraffic е най-популярното изследване на сайтове в Централна и Източна Европа. Чрез платформата gemiusTraffic наблюдаваме над 10 000 уебсайта в няколко държави, включително всички полски, литовски и латвийски хоризонтални портали, повечето вертикални портали в пазарни ниши, и редица търговски и частни сайтове. В момента gemiusTraffic следи приблизително 30млрд. импресии месечно, което в пикови моменти означава почти 20 000 импресии в секунда.

Не е необходимо компаниите да закупуват допълнително оборудване или софтуер, когато ползват gemiusTraffic. Не се налага да прибягват и до услугите на специалист по информационни технологии за тази цел. Всички данни се събират от „Гемиус” и постоянно се актуализират в реално време чрез ползване на кодове JavaScript, поставени в сайтовете на компаниите.

Резултатите се представят в реално време чрез лесно за ползване уеб приложение. Всички събрани данни Ви принадлежат, което означава, че само Вие имате достъп до тях. Конкурентите Ви никога не ги виждат.  

Повече информация можете да откриете в демо на gemiusTraffic .

За да видите кратко представяне на gemiusTraffic, кликнете върху следния линк:

Какво е gemiusTraffic

Изследването gemiusTraffic е сертифицирано от IAB Полша през 2003 г.

Регистриране на уеб сайт

Ако желаете да получите допълнителна информация, можете да се свържете с„Гемиус”