Вие се намирате тук: За нас -> Кариери -> Стажантска програма

Стажантска програма

„Гемиус” е компания, твърдо решена да инвестира в потенциала на младите, като им предлага най-добрите условия за професионално и личностно развитие. Максимата ни е проста. Хората са най-ценният ни актив.

Ако сте студент/ка последна година или наскоро сте завършили, ако имате много добри познания по английски език и плановете ви за професионално развитие са свързани със съвременна международна компания, можете да се включите в студентските или следдипломни стажантски програми на „Гемиус”.

Тук ще имате възможност да се развивате в атрактивната и динамична индустрия на интернет изследванията, ще откриете приятна и модерна работна среда. Сами ще се убедите, че съвместните усилия на необикновени хора – чиито глави са пълни с нови идеи – води цялата компания към успех, който бихте могли да споделите. Изпратете ни своя регистрационен формуляр и това би могло да сложи началото на ново професионално приключение!    

Студентите, които се интересуват от участие в стажантската програма на „Гемиус”, могат да се свържат с местния клон на студентската организация AISEC.

За допълнителна информация можете да се cвържете с „Гемиус”